Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Fagerberg Auto

Bildemontering hos Fagerberg Auto i Grangärde Fagerberg Auto är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Grangärde. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Fagerberg Auto om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Grangärde eller i Dalarna.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Fagerberg Auto eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Fagerberg Auto eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Fagerberg Auto kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Fagerberg Auto.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Fagerberg Auto som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Fagerberg Auto


Korsnäsvägen 3
770 13   Grangärde
0240-64 05 77


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter