Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Lastbilsskrot i Stockholm

Lastbilsskrotar i Stockholm Det finns sammanlagt 4 bilskrotar i Stockholm som kan skrota er lätta lastbil men det finns inget så många renodlade lastbilsskrotar som skrotar tunga lastbilar. Det händer att det är svårt att skrota sin lastbil i Stockholm eftersom det är brist på lastbilsskrotar.

En klar fördel är om ni kan få tips av ett åkeri var de brukar skrota sina gamla uttjänta lastbilar. Tips och några rekommendationer om lastbilsskrotarna i Stockholm kan oftast hittas på internet.

I Stockholm men även Stockholms län finns det säkert en bilskrot som kan hjälpa et att ta hand om skrotlastbilen men det vara klokt att ringa runt eller kolla upp de bildemonterare om de tar emot er lastbil. När ni kontaktar bildemonterare för att se om ni kan skrota er lastbil där, är det bra ifall ni har alla data om er lastbil tillgängligt. En hel del fakta rörande lastbilsskrotar kan ni hitta på websidor som fokuserar enbart på lastbilsskrotarna och regler för att skrota en lastbil.


Enklast att komma i kontakt med en bra lastbilsskrot för lätta lastbilar i Stockholm är att kolla med någon av bilskrotarna nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bildemonterare i Stockholm

Sundon


Banérgatan 75
115 53  Stockholm

Lantz Järn & Metall


Upplagsvägen 28
117 43  Stockholm

Sme Stockholm Metal Exchange


Birger Jarlsgatan 15
111 45  Stockholm

Fler lastbilsskrotar för lätta lastbilar i Stockholm

Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund SBR


Karlavägen 14 A
114 31  Stockholm


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter