Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Motor-Ola Maskiner

Bildemontering hos Motor-Ola Maskiner i Ludvika Motor-Ola Maskiner är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Ludvika. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Motor-Ola Maskiner om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Ludvika eller i Dalarna.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Motor-Ola Maskiner eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Motor-Ola Maskiner eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Motor-Ola Maskiner kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Motor-Ola Maskiner.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Motor-Ola Maskiner som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Motor-Ola Maskiner


Slaggfallsvägen 2
771 94   Ludvika
0240-372 80


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter