Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Nordhs Bildelslager

Bildemontering hos Nordhs Bildelslager i Söderhamn Nordhs Bildelslager är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Söderhamn. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Nordhs Bildelslager om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Söderhamn eller i Gävleborgs län.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Nordhs Bildelslager eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Nordhs Bildelslager eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Nordhs Bildelslager kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Nordhs Bildelslager.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Nordhs Bildelslager som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Nordhs Bildelslager


Östbo 902
826 93   Söderhamn
0270-42 72 50


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter