Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrotA--0 A-EX - EX - U2-0

Skrota bilen hos Slättens Bil

Bildemontering hos Slättens Bil i Laholm Slättens Bil är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Laholm. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Slättens Bil om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Laholm eller i Halland.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Slättens Bil eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Slättens Bil eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Slättens Bil kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Slättens Bil.

H-EX - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Slättens Bil som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Slättens Bil


Veka Slätten
312 97   Laholm
0430-231 15

I-EX - EX - U2-2J-EX - EX - U2-3


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter