Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Snedbackens Bildemontering

Bildemontering hos Snedbackens Bildemontering i Kalix Snedbackens Bildemontering är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Kalix. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Snedbackens Bildemontering om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Kalix eller i Norrbottens län.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Snedbackens Bildemontering eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Snedbackens Bildemontering eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Snedbackens Bildemontering kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Snedbackens Bildemontering.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Snedbackens Bildemontering som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Snedbackens Bildemontering


Gammelgården 755
952 92   Kalix
0923-250 21


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter