Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Bjuhrs Bil

Bildemontering hos Bjuhrs Bil i Karlskoga Bjuhrs Bil är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Karlskoga. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Bjuhrs Bil om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Karlskoga eller i Örebro län.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Bjuhrs Bil eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Bjuhrs Bil eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Bjuhrs Bil kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Bjuhrs Bil.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Bjuhrs Bil som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Bjuhrs Bil


Silovägen 3
691 42   Karlskoga
0586-310 31


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter