Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrotA--0 A-EX - EX - U2-0

Skrota bilen hos H & K Bildemontering

Bildemontering hos H & K Bildemontering i Motala H & K Bildemontering är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Motala. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med H & K Bildemontering om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Motala eller i Östergötland.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till H & K Bildemontering eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka H & K Bildemontering eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som H & K Bildemontering kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta H & K Bildemontering.

H-EX - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som H & K Bildemontering som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


H & K Bildemontering


Nykyrka Industriområdet 128
591 97   Motala
0141-21 98 22

I-EX - EX - U2-2J-EX - EX - U2-3


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter