Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Marlyz Bildelar

Bildemontering hos Marlyz Bildelar i Malmö Marlyz Bildelar är en bildemonterare av sammanlagt 12 i Malmö. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Marlyz Bildelar om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Malmö eller i Skåne.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Marlyz Bildelar eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Marlyz Bildelar eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Marlyz Bildelar kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Marlyz Bildelar.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Marlyz Bildelar som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Marlyz Bildelar


Stenåldersgatan 8
213 76   Malmö
040-49 50 47


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter