Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Svenssons Bildemontering

Bildemontering hos Svenssons Bildemontering i Malmö Svenssons Bildemontering är en bildemonterare av sammanlagt 12 i Malmö. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Svenssons Bildemontering om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Malmö eller i Skåne län.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Svenssons Bildemontering eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Svenssons Bildemontering eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Svenssons Bildemontering kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Svenssons Bildemontering.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Svenssons Bildemontering som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Svenssons Bildemontering


Borrgatan 3
211 24   Malmö
040-97 80 70


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter