Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrotA--0 A-EX - EX - U2-0

Skrota bilen hos Ljungberg Magnus

Bildemontering hos Ljungberg Magnus i Örkelljunga Ljungberg Magnus är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Örkelljunga. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Ljungberg Magnus om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Örkelljunga eller i Skåne.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Ljungberg Magnus eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Ljungberg Magnus eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Ljungberg Magnus kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Ljungberg Magnus.

H-EX - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Ljungberg Magnus som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Ljungberg Magnus


Västra Ringarp
286 91   Örkelljunga
0435-508 86

I-EX - EX - U2-2J-EX - EX - U2-3


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter