Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Stålis Bil & Maskinåtervinning

Bildemontering hos Stålis Bil & Maskinåtervinning i Ystad Stålis Bil & Maskinåtervinning är en bildemonterare av sammanlagt 3 i Ystad. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Stålis Bil & Maskinåtervinning om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Ystad eller i Skåne län.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Stålis Bil & Maskinåtervinning eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Stålis Bil & Maskinåtervinning eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Stålis Bil & Maskinåtervinning kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Stålis Bil & Maskinåtervinning.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Stålis Bil & Maskinåtervinning som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Stålis Bil & Maskinåtervinning


Sjöbovägen 807
271 96   Ystad
0411-723 15


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter