Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrotA--0 A-EX - EX - U2-0

Skrota bilen hos Kam Bildelar

Bildemontering hos Kam Bildelar i Strängnäs Kam Bildelar är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Strängnäs. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Kam Bildelar om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Strängnäs eller i Södermanland.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Kam Bildelar eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Kam Bildelar eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Kam Bildelar kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Kam Bildelar.

H-EX - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Kam Bildelar som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Kam Bildelar


Frejastråket 7
645 51   Strängnäs

I-EX - EX - U2-2J-EX - EX - U2-3


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter