Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Bil & Allskrot

Bildemontering hos Bil & Allskrot i Huddinge Bil & Allskrot är en bildemonterare av sammanlagt 4 i Huddinge. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Bil & Allskrot om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Huddinge eller i Stockholms län.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Bil & Allskrot eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Bil & Allskrot eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Bil & Allskrot kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Bil & Allskrot.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Bil & Allskrot som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Bil & Allskrot


Hökärrsvägen 127
141 91   Huddinge
010-445 71 40


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter