Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Per Granstedt Firma

Bildemontering hos Per Granstedt Firma i Skogås Per Granstedt Firma är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Skogås. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Per Granstedt Firma om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Skogås eller i Stockholms län.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Per Granstedt Firma eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Per Granstedt Firma eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Per Granstedt Firma kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Per Granstedt Firma.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Per Granstedt Firma som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Per Granstedt Firma


Lövbergavägen 8 A
142 91   Skogås
08-707 99 58


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter