Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Tire Trade Scandinavia

Bildemontering hos Tire Trade Scandinavia i Skogås Tire Trade Scandinavia är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Skogås. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Tire Trade Scandinavia om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Skogås eller i Stockholms län.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Tire Trade Scandinavia eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Tire Trade Scandinavia eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Tire Trade Scandinavia kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Tire Trade Scandinavia.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Tire Trade Scandinavia som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Tire Trade Scandinavia


Slipstensvägen 11
142 50   Skogås
08-771 27 77


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter