Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Stockholms Bildemontering

Bildemontering hos Stockholms Bildemontering i Vallentuna Stockholms Bildemontering är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Vallentuna. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Stockholms Bildemontering om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Vallentuna eller i Stockholms län.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Stockholms Bildemontering eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Stockholms Bildemontering eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Stockholms Bildemontering kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Stockholms Bildemontering.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Stockholms Bildemontering som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Stockholms Bildemontering


Okvistavägen 11
186 40   Vallentuna
08-98 66 55


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter