Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrotA--0 A-EX - EX - U2-0

Skrota bilen hos autoeken Håga

Bildemontering hos autoeken Håga i Västerhaninge autoeken Håga är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Västerhaninge. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med autoeken Håga om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Västerhaninge eller i Stockholms län.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till autoeken Håga eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka autoeken Håga eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som autoeken Håga kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta autoeken Håga.

H-EX - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som autoeken Håga som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


autoeken Håga


Verkstadsvägen 10
137 37   Västerhaninge
08-500 219 19

I-EX - EX - U2-2J-EX - EX - U2-3


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter