Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär

Bildemontering hos Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär i Uppsala Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Uppsala. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Uppsala eller i Uppsala län.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär


Stålgatan 19
754 50   Uppsala
018-13 43 89


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter