Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrot

Skrota bilen hos Tegs Bilskrotning

Bildemontering hos Tegs Bilskrotning i Umeå Tegs Bilskrotning är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Umeå. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Tegs Bilskrotning om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Umeå eller i Västerbotten.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Tegs Bilskrotning eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Tegs Bilskrotning eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Tegs Bilskrotning kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Tegs Bilskrotning.


Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Tegs Bilskrotning som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Tegs Bilskrotning


Lärlingsgatan 26
904 22   Umeå
090-13 87 00


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter