Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrotA--0 A-EX - EX - U2-0

Skrota bilen hos Hamra Bilskrot

Bildemontering hos Hamra Bilskrot i Västerås Hamra Bilskrot är en bildemonterare av sammanlagt 5 i Västerås. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Hamra Bilskrot om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Västerås eller i Västmanlands län.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Hamra Bilskrot eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Hamra Bilskrot eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Hamra Bilskrot kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Hamra Bilskrot.

H-EX - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Hamra Bilskrot som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Hamra Bilskrot


Hamra 4
725 92   Västerås
073-999 46 65

I-EX - EX - U2-2J-EX - EX - U2-3


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter