Lastbilsskrot - Massor med lastbilsskrotA--0 A-EX - EX - U2-0

Skrota bilen hos Kungälvs Bildemontering/Bds

Bildemontering hos Kungälvs Bildemontering/Bds i Kungälv Kungälvs Bildemontering/Bds är en bildemonterare av sammanlagt 2 i Kungälv. Det finns tyvärr inte så många riktiga lastbilsskrotar i Sverige. DU kan alltid hör efter med Kungälvs Bildemontering/Bds om de kan erbjuda sig att skrota din lastbil eller kontakta någon annan av bilskrotarna i Kungälv eller i Västra Götaland.

När du letar efter en riktigt lastbilsskrot bör du veta vilka andra alternativ ni har för att skrota lastbilen. Eventuellt kan ni lämna in bilen till en skrothandlare men då gäller det att de tar hand om den på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Lätta lastbilar kan du lämna in till Kungälvs Bildemontering/Bds eftersom de klassas på samma sätt som personbilar. Mer detaljer eventuella lastbilsdelar och begagnade bildelar kan du få genom att besöka Kungälvs Bildemontering/Bds eller motsvarande andra skrotars websidor. Eftersom det finns flera skrotar på samma ort som Kungälvs Bildemontering/Bds kan det vara bra att kontakta några av dessa för att se om ni kan skrota er lastbil där men förja med att kontakta Kungälvs Bildemontering/Bds.

H-EX - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med bildemonterare som Kungälvs Bildemontering/Bds som kanske kan hjälpa dig att skrota er lätta lastbil enligt nedan:


Kungälvs Bildemontering/Bds


Bultgatan 19
442 40   Kungälv
0303-935 10

I-EX - EX - U2-2J-EX - EX - U2-3


Meny - Lastbilsskrot
Till förstasidan på www.lastbilsskrot.eu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Lastbilsskrotar Företag Nyheter